Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@16:06:36 GMT

هدف «متروپلیس» ارتقای کیفیت زندگی در شهرهاست

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۲۹۶۶

هدف «متروپلیس» ارتقای کیفیت زندگی در شهرهاست

دلا وارگا، هدف «متروپلیس» را ارتقای کیفیت زندگی در شهرها عنوان کرد و افزود: در این شبکه بین المللی تلاش می شود تا شهرها براساس ظرفیت ها، ارزش ها و عناصر محلی خود ارتقا یابند.

«اکتاوی دلا وارگا»، امروز (شنبه 14 اردیبهشت) در دیدار با شهردار شیراز با اشاره به اینکه متروپلیس شبکه ای بین المللی با 138 عضو است، گفت: انجمن کلانشهرهای مهم جهان بر مبنای حکمرایی و مدیریت براساس مشارکت و خرد جمعی شکل گرفته است و زمینه مناسبی را برای تعامل و تبادل تجربیات شهرها با یکدیگر فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کل متروپلیس اظهارداشت: در این شبکه بین المللی، شیراز هم می تواند از دستاوردهای سایر کلانشهرها استفاده و تجربیات و دستاوردهای خود را هم ارائه دهد.

 

دلا وارگا، هدف متروپلیس را ارتقای کیفیت زندگی در شهرها عنوان کرد و افزود: در این شبکه بین المللی تلاش می شود تا شهرها براساس ظرفیت ها، ارزش ها و عناصر محلی خود ارتقا یابند و در این راستا ضروری است که مدیران شهری اولویت ها و خواسته هایشان را با نگاهی به جامعه شهری خود مشخص کنند.

 

دبیرکل متروپلیس، تشکیل کارگروه های تخصصی با حضور شهرهای مناطق مختلف جغرافیایی جهان حول محور یک موضوع مشخص را از دیگر اقدامات انجمن کلانشهرهای مهم جهان دانست و اضافه کرد: بر این اساس شهرهای مختلف دنیا بر محور یک موضوع مشخص به بحث و تبادل تجربه می پردازند و سپس دستور العمل ها، نتایج و توصیه های حاصل شده در خصوص موضوعات مختلف همچون سیستم حمل و نقل یکپارچه، کاهش گازهای گلخانه ای و غیره را در اختیار سایر اعضا قرار می دهند.

 

 

 

براساس این گزارش، انجمن کلانشهرهای مهم جهان «متروپلیس» یک موسسه غیردولتی بین المللی است که با اهداف غیرانتفاعی و بدون وابستگی سیاسی فعالیت میکند و حوزه فعالیتش مدیریت شهر کلان است.

 

این انجمن درسال 1984 به ابتکار شهردار پاریس و با حضور 14 شهر مهم از سراسر جهان بنیان گذاری شد و در سال 1985 در شهر مونترال کانادا رسماً آغاز به کار کرد. این تشکل در حال حاضر 138 عضو فعال دارد و از کشور ایران، شهردار شیراز، مشهد، تهران، اصفهان، تبریز، اهواز و کرج عضو این انجمن هستند.

 

تسهیل انتقال و تبادل دانش و تجربه بین اعضاء، نوآوری در مدیریت شهری و کمک به شهرها برای حضور در عرصه بین المللی از جمله اهداف انجمن کلانشهرهای مهم جهان «متروپلیس» است.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: مرحله کشوری سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مشهد خبرگزاری شبستان روز معلم مراسم اختتامیه اردبیل جشنواره مدهامتان نماز جمعه هفته معلم متروپلیس شهرداری شیراز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان

دهلی، پایتخت هند، شهری ۳۳ میلیون نفری و سرشار از شگفتی‌های تاریخی در کنار زندگی مدرن است که جمعیت آن سریع‌تر از هر نقطه دیگری در جهان رشد می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان از قرن چهاردهم میلادی شاهد افزایش جمعیت انسانی بوده و سرعت رشد جمعیت هشت‌میلیاردی فعلی نشان می‌دهد که این روند در دهه‌های اخیر شتاب گرفته است. در این میان بعضی از مکان‌ها بیشتر از سایرین تحت‌تأثیر رشد جمعیت قرار دارند.

بر اساس چشم‌انداز شهرنشینی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۴، دهلی در شمال هند، شهری با سریع‌ترین رشد در جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت و رشد اقتصاد خود بوده است. جمعیت این شهر در سال گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش داشته و در حال حاضر حدود ۳۳.۸ میلیون نفر است. جمعیت دهلی در سال ۱۹۵۰ تنها ۱.۳ میلیون نفر بود. این شهر در سال ۲۰۲۴ شاهد نرخ رشد ۹ درصدی بود که بالاترین نرخ رشد در بین شهرهای جهان به‌شمار می‌رود. شهرهای دیگری که در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری داشتند، بنگلور هند، شانگهای چین و داکا بنگلادش هستند.

شگفتی‌های دهلی

دهلی به‌عنوان یک شهر مستحکم در حدود سال ۱۰۵۲ تأسیس شد، با این حال آثار معماری این منطقه نشان می‌دهد که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد میزبان انسان‌ها بوده، در نتیجه شهر میزبان مجموعه‌ای از ساختمان‌های تاریخی و منطقه‌ای خاص به نام دهلی قدیم (مملو از خیابان‌های پرپیچ‌وخم و باریک) است.

دهلی از سال ۱۹۱۱ جایگزین کلکته شد و عنوان پایتخت هند را از آن خود کرد. این شهر رنگارنگ و روح‌بخش غرق در تاریخ و در عین حال مملو از زندگی مدرن است. دهلی مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از تاریخ، فرهنگ، آشپزی، تجارت و زندگی خیابانی را با مناظر و فعالیت‌های بی‌شماری برای بازدیدکنندگان خود ارائه می‌کند.

پایتخت هند در دید اول مکانی شلوغ و پر هرج‌ومرج به‌نظر می‌رسد، اما با کمی صبر می‌توان به بخش‌هایی از شهر رسید که تصاویری ظریف از زندگی روزمره و لایه به لایه باستانی آن را با بیش از دو هزار سال تاریخ آشکار می‌کند. غذاهای خیابانی این شهر، افسانه‌ای و گشت‌وگذار در خیابان‌های بخش قدیمی آن موجب شگفتی است، زیرا بازدیدکنندگان را با بناهای پنهانی مانند خانه میرزا غالب (شاعر افسانه‌ای اردو)، مسجد سر به فلک کشیده جاما (بزرگ‌ترین مسجد هند) یا خاری بائولی (بزرگ‌ترین بازار ادویه آسیا) مواجه می‌کند.

در ورای این تصویر زیبا، واقعیتی از زندگی روزمره بعضی از ساکنان نیز وجود دارد. دهلی به‌طور مشخصی دارای مشکل آلودگی هوا است و حتی در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد. در سال‌های پس از آن نیز در این لیست جای داشت. این شهر همچنین مناطق وسیعی از زاغه‌ها را در خود جای داده است و تصور می‌شود ۴۹ درصد از جمعیت روزافزون آن در خانه‌های موقت و مستعمرات غیرمجاز بدون هیچ‌گونه امکانات مدنی زندگی می‌کنند.

کد خبر 750992

دیگر خبرها

  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • مهرداد جمشیدی سرپرست انجمن وودبال شد
  • انجام بیش از ۸۲۰هزار آزمون کلرسنجی از شبکه های توزیع آب در گلستان
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند