Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد گفت: به جز سالی که تیم عمران سازان مقام آورد دیگر مدیریت فوتبال ساحلی در اصفهان خوب نبود و به فراموشی سپرده شد و چندسال است که در این شهر با تفکرات جلیل حداد و من این رشته از لحاظ فنی جرقه خورده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امروز سه شنبه _ ۲۸ بهمن ماه_ نشست خبری تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد برگزار شد که علی نادری در این جلسه اظهار کرد: تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد کار خود را از لیگ استان شروع کرد و جلو آمد، بعد از یک سال که در لیگ یک حضور داشتند و موفق نشدند به لیگ برتر صعود کنند، با من صحبت کردند و با توجه به اینکه سرمربی پارس جنوبی هم بودم، مدیریت فنی این تیم را پذیرفتم و مشاوره می‌دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت فرش حداد سال ۹۶ مجوز حضور به لیگ برتر را دریافت کرد که به عنوان سرمربی کار خود را در این تیم آغاز کردم. با توجه به کمبودهایی که وجود داشت با یک تیم کاملاً بومی مقام سوم لیگ برتر را کسب کردیم. هدف من و باشگاه بلند مدت است تا بتوانیم از جوانان اصفهانی در تیم استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در استان اصفهان زمین استاندارد برای فوتبال ساحلی نداریم، چند زمین وجود دارد مثل ناژوان که صرفاً ماسه دارند و از طرف سازمان لیگ مورد قبول نیستند. از صنعت فرش حداد تنها سعید پیرامون که بازیکن غیر بومی است به تیم ملی دعوت شده است، چند بازیکن خوب داریم که اگر سرمربی تیم ملی بودم آنها را انتخاب می‌کردم ولی در حال حاضر نمی‌دانم نظر کادر فنی به چه شکل است.

سرمربی تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد با بیان اینکه گلساپوش و پارس جنوبی در فوتبال ساحلی از اصفهان جلو تر هستند، تصریح کرد: بوشهر و یزد ورزشگاه‌های خوبی دارند، به جز سالی که تیم عمران سازان مقام آورد دیگر مدیریت فوتبال ساحلی در اصفهان خوب نبود و به فراموشی سپرده شد و چندسال است که در این شهر با تفکرات جلیل حداد و من این رشته از لحاظ فنی جرقه خورده است.

نادری اضافه کرد: قول دادند که زیر ساخت‌ها فراهم می‌شود و زمین ساحلی ناژوان را درست می‌کنند ماهم باید تلاش بیشتری داشته باشیم. قسمتی از فوتبال میزبانی است که در مسابقات فصل پیش ما از آن محروم بودیم و به اجبار بیرون از خانه بازی کردیم، باخت هایی که دادیم به خاطر شرایط میزبانی بود اگر حق میزبانی داشتیم احتمال اینکه قهرمان شویم وجود داشت.

وی در خصوص جذب بازیکن، خاطر نشان کرد: تمامی بازیکنان سال گذشت حفظ شدند، یک بازیکن اضافه گرفتیم که بتواند برای تیم امیدها و بزرگسالان بازی کند و به دو ملی پوش اصفهانی پیشنهاد دادیم که هنوز جواب مثبتی به ما ندادند.

سرمربی تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد با اشاره به اینکه ویترین فدراسیون فوتبال رشته فوتبال چمنی است، گفت: پانزده سال در تیم ملی فوتبال ساحلی حضور داشتم و از نزدیک تمام اتفاقاتی که در فدراسیون افتاده را دیدم، ویترین فدراسیون فوتبال چمنی است که هرکجا کم می‌آورند افتخارات فوتسال و فوتبال ساحلی را می‌گویند هرچند در این دو رشته افتخاراتی به دست آمده در چمنی به دست نیامده است.

نادری در رابطه با اردو برای تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد، اظهار کرد: حدود یک ماه است که در اصفهان تمرین خود را شروع کردیم، اردو خارجی نخواهیم داشت ولی در بوشهر و یزد اردو خواهیم داشت تا بازیکنان بازی دوستانه انجام دهند و به آمادگی برسند.

وی اضافه کرد: قول مقام ندادم و سعی می‌کنیم بهترین عملکرد خود را داشته باشیم. بازیکنان ملی پوش به خاطر شرایط مالی خوبی که چند تیم دارند به آن تیم‌ها می‌پیوندند و فدراسیون در خصوص سهمیه‌ای شدن بازیکنان ملی پوش چیزی نگفته است.

سرمربی تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد در رابطه با حضور بازیکن خارجی در لیگ فوتبال ساحلی ایران، گفت: تمرینی که در ایران می‌شود را هیچ جا ندیدم و تنها بازیکنان برزیلی می‌توانند به لیگ ما بیایند زیرا ایران در فوتبال ساحلی بسیار قوی است.

کد خبر 475577

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فوتبال ساحلی تیم ملی فوتبال ساحلی لیگ برتر فوتبال ساحلی تیم فوتبال ساحلی صنعت فرش حداد صنعت فرش حداد اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۷۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخترعی که از برق نقره گرفت

کریم حداد یکی از مخترعان نامدار ایرانی است که توانایی‌های خود را در راه مقابله با تحریم‌های دشمنان به کار گرفته و در زمینه برق و نیرو کشورمان را از واردات محصولات خارجی بی نیاز ساخت و کسب مدال نقره مسابقات جهانی لهستان، تاییدی بر توانمندی او است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هرگاه در عرصه‌های مختلف جهانی صحبت از شگفتی به میان می‌آید نام ایران و ایرانی خوش می‌درخشد، در زمینه تکنولوژی نیز کشورمان از این قاعده مستثنی نیست و مخترعان ایرانی با تلاش بی وقفه خود پرچم کشورمان را در تورنمنت‌های بین‌المللی به اهتزاز درآورده‌اند.

یکی از این افراد کریم حداد دانش آموخته رشته برق و قدرت با اصالت اصفهانی است که از سال ۱۳۸۲ به صورت حرفه‌ای فعالیت خود را در وزارت نیرو در زمینه ساخت و تولید تجهیزات نیرو آغاز کرده است.

این مخترع اصفهانی در طی این سال‌ها تجهیزاتی را که کشورمان به دلیل تحریم برای واردات آن‌ها با مشکل مواجه بود بهینه سازی کرده است، وی تلاش کرده شبکه‌های توزیع برق ایران را از واردات محصولات مربوطه بی نیاز کند و در طی سال‌های گذشته محصولاتی را به بازار معرفی کرده که بومی‌سازی شده است. در واقع این محصولات با آب‌وهوا و اقلیم ایران بیش از محصولات خارجی سازگار است.

مخترع کشورمان با شرکت در تورنمنت جهانی لهستان، طرحی را با عنوان «بازرسی برای خطوط انتقال نیرو با قابلیت حرکت روی کابل‌ها» ارائه داد و موفق به کسب مقام دوم این مسابقات شد، تجهیزات ارائه شده توسط وی تاکنون کمک شایانی به توزیع برق در نقاط مختلف ایران کرده است.

حداد پس از درخشش در تورنمنت جهانی پرچم ایران و اصفهان را در زمینه تکنولوژی به اهتزاز درآورد و بدون تردید در آینده شاهد تأثیرگذاری طرح ارائه شده توسط وی در سطح جهانی خواهیم بود.

کسب موفقیت اخیر بهانه‌ای شد تا خبرگزاری ایمنا میزبان این مخترع شود که در ادامه مشروح گفت‌وگو با او را می‌خوانید:

ایمنا: ابتدا در سامانه‌ای که ارائه دادید صحبت کنید.

حداد: امروزه یکی از مهم‌ترین نیازهای بشر استفاده از نیروی برق است و زمانی می‌توانیم برق را با بهترین کیفیت، بیشترین بازدهی و ارزان‌ترین قیمت در اختیار عموم مردم قرار دهیم که شبکه ما دارای بالاترین بهره‌وری و کمترین میزان اتلاف انرژی باشد. برای رسیدن به این مهم باید شبکه پایدار و به هم پیوسته‌ای را در اختیار داشته باشیم که مدام در حال پایش باشد و مورد بررسی قرار بگیرد تا اطلاعات دقیقی از سلامت شبکه‌های توزیع و فوق توزیع در دسترس داشته باشیم.

برای پایش مدام در شبکه‌های فوق توزیع به دلیل ارتفاع بالای خطوط، قطع شبکه و دشواری فعالیت در نقاط صعب العبور تجهیزی را ارائه دادیم که به صورت بی نهایت روی شبکه حرکت می‌کند. بدون اینکه کاهش پیدا کند یا نیاز به شارژ داشته باشد. ضمن اینکه پس از پایش یک خط کامل نیازی به پایین آوردن و نصب آن روی دکل دیگر نیست. چراکه قابلیت جابجایی دارد، می‌تواند کل شبکه را مورد بررسی و اطلاعات را به صورت کامل در اختیار مرکز کنترل قرار دهد.

ایمنا: هدف و انگیزه شما برای اختراع این سامانه چه بود؟

حداد: هدف ما از ارائه این طرح رفع مشکلات پایش شبکه‌های توزیع و به دست آوردن نقاط ضعف در شبکه‌های توزیع و فوق توزیع بود، همچنین قصد داشتیم طرحی را ارائه دهیم که در مسابقات جهانی مورد توجه قرار بگیرد و امیدوارم این پروژه نقطه آغازی برای عرضه طرح‌های جدیدتر باشد تا بیش از گذشته نام ایران را به عنوان کشور پیشرفته به جهان معرفی کنیم.

ایمنا: در حال حاضر تولید این سامانه در چه وضعیتی قرار دارد؟

حداد: در مسابقات جهانی مدال نقره را به خود اختصاص دادیم و بسیار خوشحال هستیم که ایران در تورنمنت جهانی به این عنوان دست پیدا کرد، در مدت زمان کوتاهی این طرح را به دلیل استقبال گسترده در بازارهای جهانی به تولید انبوه خواهیم رساند و در کشور نیز برای خدمات رسانی بهتر آن را در اختیار شرکت‌های برق منطقه‌ای، توزیع و بازارهای جهانی قرار خواهیم داد.

ایمنا: حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی با این اختراع به چه منظور انجام شد؟

حداد: زمانی که طرح و اختراعی را ارائه می‌دهیم که از سطح بالایی برخوردار است بسیار اهمیت دارد که با نام کشور در مسابقات شرکت کنیم. چراکه در مجامع علمی افتخار بزرگی برای ایران و ایرانی به شمار می‌رود. از نظر من بهترین کار این است که یک مخترع در سراسر جهان، مردم کشور خود را به عنوان افرادی خاص معرفی کند تا تمام دنیا بدانند ایران کشوری پیشرفته و دارای مردمانی متفکر و پویا است. یک اختراع زمانی نتیجه بخش خواهد بود که افرادی که متخصص و در سطح جهانی هستند بتوانند در خصوص آن نظر بدهند و به دلیل شایستگی از میان طرح‌های بسیاری که در دنیا وجود دارد از آن اختراع به عنوان یک طرح برجسته یاد کنند، به طوری که طرح ارائه شده بتواند به تولید انبوه برسد و به زندگی بشریت کمک کند. بنابراین بسیار اهمیت دارد بتوانیم یک طرح را در مسابقات جهانی ارائه دهیم و از بین پروژه‌هایی که در سراسر دنیا وجود دارد به مقام دست پیدا کنیم. بی شک این موضوع به تولید انبوه طرح بسیار کمک خواهد کرد. چراکه برای آن بازارهای جهانی پیدا خواهد شد.

ایمنا: توصیه شما به جوانان ایرانی چیست؟

حداد: از نظر من مهم‌ترین عاملی که در مسیر پیشرفت اهمیت دارد، شناخت افراد از خود و توانایی‌های خود است‌، در واقع هر فرد باید بداند در چه زمینه‌ای توانایی دارد و در همان مسیر گام بردارد. جامعه ما امروزه نیاز به تخصص‌های بسیاری دارد و دامنه وسیعی از تخصص‌ها برای پیشرفت جامعه مهم است. بنابراین هر فرد باید بداند در کدام زمینه می‌تواند مفید باشد. در گام بعدی فرد باید در مسیر هدف خود استواری داشته باشد، قدم به قدم در مسیر هدف حرکت کند و به خدا توکل داشته باشد.

ایمنا: از کشورهای دیگر پیشنهاد داشتید، اما با نام کشورمان در این تورنمنت حاضر شدید دلیل این انتخاب چه بود؟

حداد: کشورهای دیگری به من پیشنهاد دادند که با نام آن‌ها این طرح را در مسابقات جهانی ارائه دهم، اما قصد داشتم این افتخار به مردم ایران تعلق داشته باشد، چراکه سال‌ها تلاش و زحمات من باید افتخاری را برای ایران به ارمغان بیاورد. بدون تردید وطن و مردم ایران زمین به گردن من حق دارند.

ایمنا: آیا مسائل سیاسی در امر داوری تأثیرگذار بود؟

حداد: بدون تردید مسائل سیاسی در هر تورنمنت بین‌المللی نقش مهم و اساسی دارد، چراکه تمام کشورهای دنیا علاقه دارند افتخارات در عرصه‌های جهانی متعلق به آن‌ها باشد تا خود را به عنوان کشور پیشرفته به جهان معرفی کنند. غالباً این مسابقات در کشورهایی برگزار می‌شود که روابط خوبی با ایران ندارند، بنابراین یک طرح از کشوری همچون ایران باید در جایگاهی باشد که داوران نتوانند آن را به عنوان یک طرح معمولی قلمداد کنند. در واقع طرح باید به حدی قوی باشد که رتبه جهانی کسب کند.

ایمنا: برنامه شما برای اختراع پروژه‌های بعدی چیست؟

حداد: بدون تردید این مسیری که از سال‌های گذشته آغاز کرده‌ایم را با ارائه طرح‌های بهتر در مسابقات جهانی ادامه خواهیم داد و امیدوارم افتخارات دیگری برای کشور عزیزمان کسب کنیم.

ایمنا: استعداد و توانایی جوانان ایرانی در این زمینه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

حداد: جوانان ایران بسیار مستعد، پاک و پرورش یافته با آموزه‌های قوی دینی هستند و با قاطعیت می‌گویم می‌توانند الگوی جوانان دیگر در سراسر جهان باشند، بدون تردید با تلاش و کوشش می‌توانند مسیرهای معرفی خود به جهان را پیدا کنند و ایران را به عنوان کشوری پیشرفته و صاحب تکنولوژی به جهان معرفی کنند.

کد خبر 751602

دیگر خبرها

  • مخترعی که از برق نقره گرفت
  • هاشمی:از فدراسیون فوتبال خواستم در ۴ هفته پایانی دقت خود را بالا ببرند+فیلم
  • به روز رسانی| هاشمی:از فدراسیون فوتبال خواستم در ۴ هفته پایانی دقت خود را بالا ببرند+فیلم
  • به روز رسانی| هاشمی:از فدراسیون فوتبال خواستم در ۴ هفته پایانی دقت خود را بالا ببرند
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود